SSU Västerbotten söker ombudsman

SSU är Socialdemokraternas och LO:s ungdomsförbund och samlar tusentals engagerade medlemmar över hela landet. Vårt uppdrag är att samla, skola och påverka, för att göra det behöver vi bli fler och större. SSU Västerbotten är ett SSU-distrikt med cirka 220 medlemmar och vi bedriver verksamhet på både kommunal och regional nivå i Västerbotten. SSU är en plats där unga socialdemokrater kan växa och utvecklas och målet med vårt engagemang är den demokratiska socialismen.

Som ombudsman kommer du vara med och leda verksamheten för den unga socialdemokratin i Västerbotten. Du kommer att vara en viktig länk mellan SSU-distriktet och partidistriktet, LO-förbunden och andra delar av SSU. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från skolbesök och kampanjer i Västerbotten till att kommunicera i sociala medier samt hjälpa till att planera och arrangera kurshelger och workshops för att rusta våra medlemmar inför den socialistiska kampen. Dessutom finns du även till för att stötta distriktets styrelse, klubbar och medlemmar.

Som anställd hos SSU Västerbotten kommer en viktig del vara din förmåga att engagera och organisera unga människor. Du bör även vara samarbetsvillig och strukturerad med god förmåga att ta egna initiativ.

Vi söker en person som:

  • Är utåtriktad och gillar att arbeta med människor
  • Är prestigelös och ödmjuk inför uppgifterna
  • Är initiativtagande och organiserad
  • Uttrycker sig väl i tal och skrift
  • Kan arbeta både självständigt och i grupp
  • Delar och arbetar för SSU Västerbottens värderingar
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du:

  • Har tillgång till egen bil
  • Har erfarenhet av att arbeta politiskt, fackligt eller i annan idéburen verksamhet.
  • Har erfarenhet av kommunikation i text, bild och film

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med oreglerad arbetstid och inledande provanställning på 6 månader. Tillträde i juni eller efter överenskommelse. Tjänsten omfattas av kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Placeringsort: Umeå. SSU-distriktet delar kontor med Socialdemokraterna i Västerbotten och Socialdemokraterna i Umeå. Vid anställning krävs medlemskap i SSU eller SAP. Alla SSU:s anställda förväntas vara goda ambassadörer för arbetarrörelsens värderingar och idéer. Då SSU:s målgrupp är ungdomar mellan 13 och 30 år ser vi gärna sökande i åldern 18 till 30 år.

Frågor?

Kontakta SSU Västerbottens ordförande Albin Norman, [email protected]

CV och personligt brev skickas till Albin Norman, [email protected]

Sista ansökningsdag är 31/5 2023 men ansökningarna kommer behandlas löpande.