Stadsvandra med kartan i mobilen

Foto: Ylva Säfvelin

Det här är en nyhetstext. Det Aktuellt i Politikens nyhetsredaktion publicerar i tidning, på webb, i appar och i e-tidning ska vara relevant, sant, bekräftat och hålla hög kvalité. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar: aip.nu/om-aip-media

12 orter från Kiruna till Malmö samt Skansen och en tur utmed södra Norrlandskusten. Så många stadsvandringar med koppling till arbetarrörelsen har Aktuellt i Politiken publicerat de senaste två åren.

150 platser ur arbetarrörelsens historia finns nu inlagda på en digital karta i Google Maps. Klicka på länken och se vad som finns nära dig. Är du prenumerant kan du även komma åt samtliga publicerade artiklar och kartor via appen eller e-tidningen.

Känner du till något plats eller byggnad som vore värd att lägga in på kartan? Tipsa gärna redaktionen.

Ylva Säfvelin
Ylva Säfvelin

Journalist

E-post: [email protected] Telefon: 070-269 05 78

Inga kommentarer än

Det är ej möjligt att kommentera

Aktuellt i Politiken – Socialdemokraternas nyhetstidning – Sveavägen 68, 111 34 Stockholm