Slå en signal för Falun!

Det här är en nyhetstext. Det Aktuellt i Politikens nyhetsredaktion publicerar i tidning, på webb, i appar och i e-tidning ska vara relevant, sant, bekräftat och hålla hög kvalité. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar: aip.nu/om-aip-media

Samtidigt som kongressen pågår kan de som vill, under några timmar, peppa inför omvalet i Falun 7 april. Tomas Eneroth, infrastrukturminister, var en av dem som passade på att ringa till faluborna:

– Det är många som inte ännu vet att det är val. Då är det viktigt att ur ren demokratisynpunkt informera. På det här sättet hjälper vi också våra partivänner i Falun att göra ett bra valresultat. Det handlar till exempel om hur välfärden ska se ut. Det är viktigt för Falun, men det är också viktigt för hela Sverige.

Maria Persson
Maria Persson

Chefredaktör och ansvarig utgivare

E-post: [email protected] Telefon: 070-616 98 69

Inga kommentarer än

Det är ej möjligt att kommentera

Aktuellt i Politiken – Socialdemokraternas nyhetstidning – Sveavägen 68, 111 34 Stockholm