Socialdemokraterna går ut i höstkampanj

I kampanjaktiviteterna i Akalla den 5 november deltog bland andra Lena Rådström Baastad, Margot Wallström och Anders Ygeman. Foto: Mikael Landelius

Det här är en nyhetstext. Det Aktuellt i Politikens nyhetsredaktion publicerar i tidning, på webb, i appar och i e-tidning ska vara relevant, sant, bekräftat och hålla hög kvalité. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar: aip.nu/om-aip-media

Den 5 november drog Socialdemokraterna igång sin höstkampanj. Målet är att föra 15 000 samtal och värva 1 000 nya medlemmar.

– Vi har redan värvat 15 000 nya medlemmar i år och dem vill vi nu mobilisera och aktivera tillsammans med vår partiorganisation i arbetet för ett starkare samhälle, säger partisekreterare Lena Rådström Baastad.

I kampanjen kommer insatser som bidrar till att bygga det starka samhället särskilt att uppmärksammas – människor som jobbar natt och helg inom välfärden, nattvandrande ideella krafter eller läxläsningshjälp på biblioteket.


Inga kommentarer än

Det är ej möjligt att kommentera

Aktuellt i Politiken – Socialdemokraternas nyhetstidning – Sveavägen 68, 111 34 Stockholm